Връзката между спа процедурите и първокласната козметика

Бинес идеи

Спа процедурите са известни още като терапия за тялото и ума. Тяхната цел е да доставят хармония и релаксиращо усещане чрез индивидуални масажни процедури за отпускане и стягане.

Връзката между спа процедурите и козметиката е, че в зависимост от използваните продукти, то качеството и ефективността на па терапиите могат да бъдат по-осезаеми.

Каква козметика е подходяща извършването на спа процедури?

Масаж за лице

Едни от основните видове масажи за лице са дрениращ масаж, фитнес масаж с лифтинг помпа и лифтиращ масаж. И трите вида масаж изискващ използването на висококачествена козметика, съставена от растителни екстракти, които да ревитализират и ободрят състоянието на кожата.

За изпълняването на спа процедури за лице е важно да се използват професионални продукти, които да съдържат интензивни комплекси – комбинация от различни етерични и натурални масла, и микроелементи. Те се смесват непосредствено преди нанасяне, за да обогатят кожата в дълбочина.

Професионалната козметика за масажиране на лицето трябва да включват активни серуми, които да са със специално разработени формули за възстановяване вида на кожата и дълбоко хидратиране. Те са особено важни в провеждането на лифтинг масажи за подмладяване и ревитализиране на кожата.

Иновативно предложение от сферата на козметиката са балсамите с медна текстура, които се използват в масажите, както на лицето, така и на тялото. Те са последно поколение първокласни продукти, които притежават гъста консистенция, наподобяваща пчелен мед. Те попиват леко и бързо по кожата, като омекотяват и овлажняват кожата.

Масаж за тяло

Козметиката за масажиране на тялото също трябва да съдържа богат растителен състав, който да подхранва кожата с витамини, минерали и антиоксиданти. Такъв козметичен продукт за спа процедури на тялото е минералната кал – съчетание между глина и водорасли, директно извлечени от природата. Характерното за морската кал е, че тя синтезира ценни елементи като манган, калций магнезий, йод и морски елементи. Козметичният продукт намира широко приложение в спа процедурите като съставка за извършване на антицелулитни и възстановителни процедури на тялото.

СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Как да изкарвате по 20 евро на ден от Интернет?

Скрабовете с морски соли са друг иновативен козметичен продукт, който се използва в спа процедурите за активно почистване на тялото. Те се използват предимно, за да неутрализират всички замърсявания от тялото. Те заместват естествен ексфолиант за тялото, който може да се включва във всички спа терапии за тялото.

Нюд скрабовете са козметичен продукт с широко приложение в спа процедурите. Те предоставят първокласна синергия от естествени екстракти и екзотични масла. Нюд скрабовете подсигуряват цялостно приятно спа изживяване, като оставят кожата мека, сияйна и подхранена. Освен в спа терапиите, нюд скрабовете са подходящи и за осигуряване на ежедневна домашна грижа.

Една от спа процедурите е грижата за кожата на стъпалата. Масажите за крака изискват употребата на натурални продукти, които включват комбинация между растителни и морски екстракти. Те спомагат за потискането на напрежението и умората в зоната на стъпалата, като възстановяват лекото усещане и комфорт при ходене. Още една значима функция на естествената козметика за спра процедури е, че тя подобрява еластичността на кръвоносните съдове и вените.

Да обобщим с няколко думи:

Спа процедурите предоставят цялостен релакс и отпускане за тялото, като допринасят за освобождаването на напрежението и стреса. За да бъдат максимално ефективно за кожата на лицето и тялото, спа терапиите трябва да се провеждат с висококачествена натурална козметика.

Козметичните продукти за масажни спа процедури на Anne Semonin комбинират растителни етерични и натурални масла и морски елементи, с които да се обогати и подхрани състава на кожата.

Оценете този материал
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Финансови новини и съвети за успешен бизнес
Add a comment