Класни идеи за подарък за 8 март

Мотивация

8 март е празник, на който да изразите отново любовта си към жената, която обичате и цените. Изберете забележителен подарък, който ще бъде харесан, запомнен и ценен. Поднесете класен и висококачествен парфюм, с който да накарате жената на сърцето си да се чувства специална. Все повече стават брандовете, които предлагат на пазара ухания, в които са вложени редки и ценни съставки, съчетани по иновативни и патентовани формули. Изберете аромат, който разказва история за всички красиви дестинации, на които искате да отведете любимата жена. Предлагаме ви някои забележителни идеи за подарък за 8 март, които идват от утвърдени компании в парфюмерийния бранш.

Парфюмите By Kilian пленяват със своята класа и неподражаем стил

Дамите, влюбени в парфюмите By Kilian са чувствени, съблазнителни и покоряващи със своята жизненост. Те се отдават с готовност на своите страсти и умеят да ценят всичко, което животът им поднася, но и да се борят за своите цели и желания. В ароматния каталог на By Kilian може да откриете наистина страхотни идеи за подарък за 8 март. Сред най-харесваните парфюми на бранда са Good girl gone Bad, Woman in Gold, Angels’ Share, Rolling in Love и др.

Сред парфюмите на Tiziana Terenzi ще откриете интересни идеи за подарък за 8 март

Характерно за италианската семейна компания за нишови парфюми е, че нейните ухания са базирани на ароматната магия на естествените съставки. Алхимията на ароматната магия Tiziana Terenzi се предава от поколение на поколение. Повече от 100 са парфюмите в каталога на стилния италиански бранд. Сред тях може да откриете забележителни идеи за подарък за 8 март. Някои от най-популярните и търсени по целия свят аромати на Tiziana Terenzi са Kirke, Porpora, Spirito Fiorentino, Andromeda, Cassiopea и др.

СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Съвети за покупка на детски велосипед за новата година: Как да направите правилния избор

Натуралната серия на Guerlain – Aqua Allegoria, ще ви даде вдъхновяващи идеи за подарък за 8 март

Определят ароматите от линията Aqua Allegoria на Guerlain като “химни в прослава на природата”.  В колекцията може да откриете плодови, цитрусови, цветни, пикантни, пудрени и тревисти ухания. Етеричните масла в парфюмите, които са истински ароматни богатства от природата, са добивани от различни части на света, за да превърнат ароматите от серията Aqua Allegoria в завладяваща магия. Всяка година Guerlain представя по няколко нови ухания в колекцията си, посветена на природата. На одобрението на жени от всички възрасти се радват ароматите Mandarine Basilic, Granada Salvia, Orange Soleia, Nettare di Sole, Flora Cherrysia и др.

Добри идеи за подарък за 8 март може да откриете и в каталога на Karl Lagerfeld

Парфюмите на Karl Lagerfeld се отличават с класни аромати, флакони със стилна визия и се предлагат на достъпни цени. Едно от най-харесваните предложения за дамите е Karl Lagerfeld for Her. Уханието е представено през 2014 година. В състава му са преплетени нотки лимон, праскова, франджипани, магнолия, роза, кехлибар, бял мускус и дървесни акценти. Поднасяйки Karl Lagerfeld for Her като подарък за 8 март, със сигурност ще направите жест, който ще бъде оценен.

Съобразете се с личния стил на дамата, която искате да изненадате, когато селектирате идеи за подарък за 8 март. Помислете за всичко, което харесвате в нея и изберете парфюм, с който да ѝ покажете, че я цените и се гордеете с красотата, характера и успехите ѝ.

Оценете този материал
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Финансови новини и съвети за успешен бизнес
Add a comment