Как да се справим с избора на ефирни дрехи голям размер?

Мотивация

Да се обличат добре е основен приоритет за жените, независимо какъв размер дрехи носят. Жените, които познават собственото си тяло и се обличат по подходящ начин, изглеждат красиви и хармонични във всяко отношение. Указанията за подходящо обличане са различни за всеки размер, а също така варира в зависимост от вашия тип тяло. Големите дамски дрехи  напоследък се превърнаха в една от модните теми, които много хора проучват и предизвикват очудване. Жените, които искат да носят удобни размери за тялото си, без да ги притесняват, също искат да придобият добър външен вид, като скрият наднорменото си тегло с правилния подбор и комбинация от части. Жените с голям размер не трябва да носят просто уголемени обикновени дрехи, както много хора погрешно смятат. Интересът към рокли, блузи, поли, клинове и други дрехи с големи размери нараства с всеки изминал ден, а модните артикули в тази категория също се разнообразяват. Различни и стилни комбинации могат да бъдат създадени с големи модели панталони, ризи, рокли и сака, които вече са налични навсякъде. Лесно можете да постигнете правилната и стилна визия с няколко съвета, на които да обърнете внимание, когато става дума за големи дамски дрехи. Можете да избегнете малки грешки с няколко съвета, които сме подбрали за вас.

Изберете кройки, които ви стоят перфектно

Носенето на твърде тесни размери може, както да ви накара да се чувствате неудобно, така и да разкрие наднорменото ви тегло. Ако носите дрехи, по-големи от нормалния ви размер, може да изглеждате по-дебели. Ако носите широки големи размери горни части, можете да постигнете баланс с по-тесни долни части.

Използвайте дълги топове

По този начин можете да придобиете по-изправен, дълъг и тънък изглед, като прикриете излишните си килограми в областта на талията и ханша.

СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Как да изберем правилното килимче за игра за бебета

Изберете правилния сутиен

Ако имате големи гърди, можете да постигнете стегнат и неувиснал изглед, като изберете правилния сутиен. Така можете да постигнете изглед на пясъчен часовник, който се стеснява към талията.

Баланс според формата на тялото

Опитайте се да установите баланс според формата на тялото си. Например, ако имате широки бедра, можете да създадете комбинация, която подчертава раменете ви в горната част. Ако горната ви част е широка, можете да носите свободни поли.

Текстура на плата

Обърнете внимание на използването на текстурата на плата. Избягвайте сложни и големи шарки. Използвайте надлъжни линии, а не напречни, така ще изглеждате по-добре и по-високи.

V-образно деколте

Опитайте блузи с V-образно деколте, които падат към гърдите. Те ще направят врата и горната част на тялото ви да изглеждат по-дълги.

Оформящо бельо

Получете стегнато тяло с оформящо бельо. Особено ако ще носите елегантни макси рокли като вечерни рокли на събития, корсетите ще ви осигурят голямо удобство.

Прикрийте корема

Роклите, които се разширяват малко над талията, ви помагат да скриете корема си.

Без гъвкави тъкани

Можете да стоите далеч от гъвкави и ликра тъкани. Тези видове тъкани могат да прегърнат тялото ви и да разкрият гънките ви.

Панталон с широки крачоли

Тесните панталони не винаги създават приятен външен вид, тъй като показват формата на крака ви, започвайки от дебели бедра и се стесняват надолу. Вместо тесни крачоли можете да изберете панталон с широки крачоли.

Панталон с висока талия

Изберете панталон с висока талия вместо панталон с ниска талия. Панталоните с висока талия не позволяват на талията да виси, прибират я и придават по-добър външен вид. Докато правите това, опитайте се да не стискате корема си твърде много и поддържайте комфорта си. Можете да изберете панталон с голям размер, който е гъвкав и еластичен. 

СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Официални детски рокли за момичета - как да изберем подходящо облекло за празнично събитие?

Рокля голям размер

Можете или да следвате навика да носите черно, което е най-често срещаното в дамското облекло с голям размер, или да отразявате красивата си енергия, като изберете по-жизнени и цветна ежедневна или официална рокля. Не се страхувайте да се обличате цветно и разголено. Можете да прикриете корема си с рокли, които започват от над кръста, но трябва да внимавате да не избирате модели, които започват точно под гърдите, защото можете да създадете бременна визия. Шифонените тъкани могат да покрият излишъка, като добавят елегантна атмосфера с тънкия си и преливащ вид. Бъдете смели при избора на яка и не се притеснявайте да подчертаете раменете си. V-образните яки могат да направят врата и горната част да изглеждат по-красиви. Опитайте да оставите раменете открити, за да отклоните вниманието от талията и бедрата и върху раменете. Роклите с деколте Мадона и роклите с лодка ще ви стоят страхотно на елегантни събития. Когато избирате модели за големи размери рокли, можете да изберете по-прости модели вместо големи и сложни модели. Ако ще използвате ивици, използвайте вертикални вместо хоризонтални, защото хоризонталните ивици правят да изглеждате по-широки, отколкото сте.

Риза с голям размер

Когато избирате ризи с голям размер, внимавайте да вземете мерки, които не ви притискат и стоят добре. Що се отнася до модела, препоръчваме да купувате модели с вертикални линии вместо с хоризонтални линии. Въпреки това, когато използвате вертикални линии, трябва да избягвате видове, които отразяват диспропорцията на тялото ви. Линии, които следват извивките на тялото, няма да създадат красив външен вид. Ако искате да прикриете областта на ханша, можете да изберете модели ризи с голям размер, които са малко по-дълги. Оставянето на откопчани 1-2 копчета на врата на ризата ви също ще осигури хубав външен вид. Напълно закопчани ризи могат да бъдат както неудобни, така и задушаващи. Опитайте да подгънете ръкавите на ризата си с няколко сантиметра нагоре. Ако имате ръце, които се стесняват към китките, разкриването на тънките ви китки може да добави красив външен вид. Ако не сте решили да изберете цвят, можете да решите, като погледнете типа на тялото си. Ако тежестта ви е съсредоточена в горната част, отвлечете вниманието от тази зона с тъмни овърсайз ризи.

СХОДНИ ПУБЛИКАЦИИ:  Европейско първенство по футбол 2024: Любопитни факти, които ще ви изненадат

Голям размер панталон

Изборът на голям размер панталон  е един от важните въпроси както за удобството, така и за красивия външен вид на краката. Крачолите, които се стесняват надолу след дебелия ханш, които често срещаме при жените с голям размер, създават вид на обърнат триъгълник и не са желани от много жени. Ако се опитвате да се отървете от тази визия, препоръчваме ви да стоите далеч от тесните дънки. Вместо това панталоните и дънките с широки крачоли добавят по-прав външен вид на крака. Препоръчваме ви да имате поне един чифт широки черни панталони в гардероба си. Черните панталони от плат с широки крачоли ви предлагат удобство, като се съчетават с повечето комбинации от дрехи. Ако харесвате стила на стеснените глезени, можете да изберете панталони с тесни крачоли, това е избор, който зависи изцяло от вашия вкус и стил. Друг момент, който трябва да вземете предвид, когато купувате панталон, е височината на талията. Изборът на панталон с висока талия ще бъде от полза за скриването на увисналия ви корем и ще създаде красив външен вид. Освен това дебелите, неразтегливи дънки може да ви затруднят да седнете и да се движите. Добре би било да се обърнете към по-тънки и еластични материи.

Оценете този материал
( No ratings yet )
Финансови новини и съвети за успешен бизнес
Add a comment